De beste Koffie Voor jou thuis

  Een selectie van HollandLifestyle.nl van de lekkerste koffiebonen, gemalen koffie, pads en meer. Ook adviseren we jou omtrent verschillende koffiemachines en koffieabonnementen.

  Koffie Bestellen

  Makkelijk online

  De lekkerste Koffiebonen - Onze Selectie

  Ontdek onze zorgvuldig geselecteerde Italiaanse premium koffiebonen van merken als Caffè Coronel, Bravi Caffè, Bazzara, Danesi en Arabicaffè. Vind jouw ideale smaak.

  Echte Italiaanse Aroma's
  De koffiebonen uit onze selectie ondergaan een Italiaanse meesterbranding, uitgevoerd door familiebedrijven in Rome, Triëst en Catania. Al generaties lang wordt de kunst van het branden doorgegeven.

  Waarom Italiaanse Koffie?
  In Italië begrijpt men de essentie van de perfecte espresso. Deze overtuiging vond zijn oorsprong bij de oprichters van Koffiestore, Glenn en Lindsay, die hun verhaal met ons deelden. Ze emigreerden naar Italië en raakten betoverd door de koffiecultuur. Dit enthousiasme brachten ze naar Nederland, en zo ontstond Koffiestore. Onze selectie bestaat dan ook uit koffiebonen uit hun assortiment, just the best.

  Koffiebonen bestellen

  De lekkerste Italiaanse koffie bestellen

  Bekijk het ruime assortiment koffiebonen van Koffiestore

  Klik hier

  Koffie Machines

  Volautomaat, halfvolautomaat...?

  Volautomatische Koffiemachines

  Het ultieme koffiegenot: volautomatische koffiemachines. Bij deze technologie draait alles om jouw gemak en smaak. Met één druk op de knop wordt versgemalen koffie omgetoverd tot de perfecte espresso, romige latte of elke andere favoriete creatie.

  Geen gedoe meer met instellingen zoals maalgraden of watertemperatuur. Echt voor levensgenieters die niet willen inleveren op kwaliteit. Of je nu thuis wilt genieten of op kantoor, wij presenteren onze selectie topmerken om je te adviseren.

  Volautomatische koffiemachine
  Halfautomatische koffiemachines

  Halfautomatische Koffiemachines

  Als je bereid bent een beetje extra moeite en tijd te investeren voor de ultieme smaakervaring, dan is een halfautomatische koffiemachine de keuze voor jou! In tegenstelling tot volautomaten heb je met halfautomaten meer invloed op hoe jouw kopje koffie uiteindelijk smaakt. Het resultaat? Een perfecte espresso of cappuccino, helemaal naar jouw voorkeur. 

  Halfautomatische koffiemachines zijn ook verkrijgbaar met een geïntegreerde koffiemolen. Bijvoorbeeld van het merk Sage. Dit bespaart ruimte en biedt extra gemak. De instellingsvrijheid is iets beperkter dan bij halfautomaten met een aparte koffiemolen, maar de smaak in jouw kopje is gegarandeerd goed. 

  Koffiemolens

  Een koffiemolen is de sleutel tot ongeëvenaarde koffie. Het behoudt aroma en maalt op maat, zodat je altijd geniet van verse smaken. In onze selectie vind je koffiemolens voor elk budget, van merken als Baratza, Sage en ECM. Ontdek de kunst van nauwkeurig malen, voor koffie die precies bij jou past.

  Koffie Abonnementen

  Wat zijn de voordelen van een koffie-abonnement voor op kantoor (of thuis)...?

  Wij hebben altijd de lekkerste koffiebonen in huis of bij ons op kantoor. Sinds een jaar laten we de koffie bezorgen door KoffieStore.nl. Als je écht die lekkere espresso, ristretto of andere variant wilt proeven; een dikke aanrader!

  In slechts 3 eenvoudige stappen geniet je altijd van de meest heerlijke koffie bij jou thuis:

  Stap 1: Maak een keuze uit ons assortiment koffiebonen.

  Stap 2: Bepaal hoeveel koffiebonen je elke 2 maanden wenst te ontvangen.

  Stap 3: Voltooi je aankoop veilig met iDeal. Toekomstige betalingen worden automatisch verwerkt via een incassomachtiging.

  Ga naar KoffieStore.nl